Risto Räppääjä ja villi kone

Nopola, Sinikka - Nopola, Tiina

Rauha Räppääjä uumoilee, että kesästä tulee rauhallinen, sillä Risto istuu päivät pitkät omassa huoneessaan. Hän ei vaadi ruokaa eikä seuraa. Rauha-täti tilaa valmispizzoja ja sujauttaa niitä ovenraosta Ristolle. Silloin tällöin huoneesta kuuluu "oijoijoi". Rauha uskoo Riston runoilevan, mutta naapurin Nelli Nuudelipää on toista mieltä. Hän suuttuu Ristolle, kun tämä ei huomaa häntä. Nelli odottaa vain pääsevänsä söpön Ville Pyryn
konserttiin.

Herra Lindbergin mielestä Risto on muuttunut erakoksi. Syynä ei ole runoilu vaan pelikone, jonka ruudulla ukkelit mäiskivät toisiaan. Kone päätyy herra Lindbergin huostaan, mutta pian hänenkin asunnostaan kuuluu "oijoijoi".

Rauha saa Riston ja herra Lindbergin lopulta irti koneen imusta. Risto tekee yllättäen sankariteon, jonka seurauksena hän päätyy räppäämään Ville Pyryn viereen konserttilavalle. Nelli ei usko silmiään, kun Risto räppää: "Hei, Nuudeli, hei, Nuudeli, mä olen sun puudeli."

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513137328
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.