Kaksoset

Higgins Clark, Mary

Jännityksen kuningatar kirjoittaa kaksosten telepaattisesta yhteydestä uutuuskirjassaan, joka alkaa kolmivuotiaiden Kelly ja Kathy Frawleyn dramaattisella kidnappauksella. Kun lunnasrahat on maksettu Pillipiipariksi itseään nimittävälle kidnappaajalle ja tyttöjen olinpaikka saatu selville, vain Kelly löytyy autosta. Sieltä löytyy myös viesti, jonka mukaan Kathy on vahingossa tapettu ja ruumis heitetty mereen.
Kelly kuitenkin kertoo edelleen äidilleen Kathyn toiveita ja kuulumisia. Pian FBI:kin vakuuttuu siitä, että tyttö on elossa ja johtolankoja on syytä seurata. Alkaa kilpajuoksu Pillipiiparin ja tämän kumppaneiden perässä, sillä Kathyn henki roikkuu jo hiuskarvan varassa.

Mary Higgins Clark pitää kunnia-asianaan tarjoilla kauhua hyvin annosteltuna ja kauniisti katettuna. Uransa aikana hän on julkaissut lähes kolmekymmentä romaania tai kertomuskokoelmaa, jotka ovat kaikki olleet suurmenestyksiä.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513135171
Ilmestymisvuosi: 2007
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.