Vakoojat
Ei saatavilla

Vakoojat

Frayn, Michael

Vakoojat on lapsuudenmuisto, joka viriää tutusta pensasaidan tuoksusta. Kaksi poikaa, Stephen ja Keith, elää toisen maailmansodan aikaista kesää rauhallisessa esikaupungissa, missä sodasta ei näy muita merkkejä kuin öiset pimennykset ja pommituksen jäljet siellä täällä. Pojat epäilevät kuitenkin, etteivät ympäristön tavallisen näköiset talot ja niiden asukkaat ole sitä miltä näyttävät, ja he tarkkailevat kaikkea omasta tähystyspaikastaan pensasaidan kätköstä. Keith vakuuttaa hyväuskoiselle Stephenille, että koko seutu on täynnä salakäytäviä ja maanalaisia laboratorioita, joissa piileksii ties mitä murhaajia ja salaisia agentteja. Eräänä päivänä Keith tekee huolestuttavan paljastuksen: saksalaiset ovat soluttautuneet hänen omaan perheeseensä! Salainen maailman, jonka pojat ovat luoneet, alkaakin näyttää pelottavan todelliselta, ja he törmäävät pulmallisempiin ja kiusallisempiin arvoituksiin kuin olivat osanneet odottaakaan.

Uudessa romaanissa Michael Frayn herättää menneen ajan ja sen ihmiset eloon tavalla joka vakuuttaa, että hän on nyky-Britannian merkittävimpiä kirjailijoita.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513125233
Ilmestymisvuosi: 2003
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.