Uskollinen puutarhuri
Ei saatavilla

Uskollinen puutarhuri

le Carre, John

Uskollinen puutarhuri on kirja kauheista rikoksista ja suuresta rakkaudesta. 
Britannian Nairobin-lähetystön virkailijan vaimo Tessa Quayle rakastaa lähimmäistään enemmän kuin on sopivaakaan. Hänen toimintansa alkuperäisväestön keskuudessa on tuonut hänelle lempinimen 
”Afrikan köyhien prinsessa Diana”. Mutta hänet löydetään surmattuna Pohjois-Keniasta, Turkanajärven rannalta. Hänen matkakumppaninsa, komea belgiankongolainen tohtori Arnold Bluhm, on kadonnut jäljettömiin. 

Britannian ulkoministeriö tekee tästä omat päätelmänsä ja kutsuu Tessan aviomiehen, puutarhanhoitoa harrastavan Justinin, kiireimmiten kotiin Nairobista. Justin taas on päätynyt omiin johtopäätöksiinsä. Hän livahtaa karkuun vartijoiltaan ja lähtee etsimään Tessan surmaajia niiden vihjeiden pohjalta, joita Tessa on jättänyt.

Etsintäretki vaatii Justinilta aivan uudenlaista oveluutta ja sitkeyttä, sillä hänellä on vastassaan maailmanlaajuinen häikäilemätön salaliitto. Italian, Saksan ja Kanadan kautta hän päätyy takaisin Afrikkaan, missä hän vihdoin pääsee silmäkkäin vastustajansa kanssa.

Kustantaja: Tammi
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513120580
Ilmestymisvuosi: 2002
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.