Hyvän naisen rakkaus
Ei saatavilla

Hyvän naisen rakkaus

Munro, Alice

Hyvän naisen rakkaus sisältää kahdeksan laajaa kertomusta, joiden yhteinen nimittäjä on perhe. "Kanadan Tsehoviksi" kutsuttu Munro kuvaa ihmisiä, joiden tekemiset saavat merkitystä suhteista aviopuolisoihin, lapsiin ja äiteihin. Hän laajentaa ja kehittelee entisiä teemojaan: rakkauden oikkuja, intohimoa joka johdattaa odottamattomille teille, tyynen pinnan alla väijyvää kaaosta, ihmissydämen outoja, joskus koomisiakin toiveita.

Kokoelman nimikertomuksessa optikon kuolema suuntaa valonheittimen koko hänen kotikaupunkiinsa: poikiin jotka löytävät hänen ruumiinsa, mieheen joka mahdollisesti on murhannut hänet, naiseen joka joutuu päättämään, mitä tehdä kun kenties tietää asiasta jotakin.

Herkullisimpia kokoelman teksteistä on Lapsia et saa, jossa mies rohkaisee teatterista innostunutta vaimoaan näyttelijäksi; lopputuloksena on että vaimo karkaa teatteriohjaajan kanssa.

Päätöstarina Äitini uni kertoo kuinka nuori äiti on vähällä surmata lapsensa ja kuinka tämä kuolemanvaara, josta tytär saa kuulla vasta viisikymmenvuotiaana, sitoo äidin ja tyttären yhteen.

Nämä kertomukset ovat taitajan työtä; herkullisen täyteläistä ja monikerroksista proosaa.

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513116132
Ilmestymisvuosi: 2000
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.