Rottarouva
30,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Rottarouva

Grass, Günter

Kertoja saa joululahjaksi rotan. Se on ihan tavallinen rotta. Päiviä rytmittävät radio-ohjelmat ja elämä soljuu eteenpäin. Pian rotta saapuu kertojan uniin, siitä muodostuu Rottarouva. Se tietää maailman historian ja pian käy ilmi, että se ainakin väittää tietävänsä myös tulevaisuuden. Rottarouva väittää, että ihmiskunta rottien varoituksista piittaamatta tuhoaa itsensä. Vai joko tulevaisuus meni? Kiertääkö kertoja yksin avaruusaluksessa, viimeisenä ihmisenä?

Yhtäkkiä lukijaa viedään kiivaasti monimutkaisten tarinoiden vyyhteen. Purjehdimme Itämerellä viiden naisen kanssa laskemassa meduusoja, tutustumme goottilaisväärentäjä Malskatiin, Kasubiaan lähtöä valmistelevan Oskarin kanssa suunnittelemme elokuvaa karkaavista kanslerin lapsista, jotka sitten lukeutuvatkin rottia rakastaviin punkkareihin ja lopulta päätyvät satuolentojen kanssa puolustamaan maailmaa ja sen satuja. Välillä hyppäämme menneisyyteen, jossa tarina rottia johdattavasta pillipiiparista saa uuden hahmon ja koko ajan pysyy Rottarouva taustalla ennustamassa...

Kustantaja: Tammi / Keltainen kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789513064822
Ilmestymisvuosi: 1987
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä1
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.