Katoavat jäljet

Jansson, Anna

Suosikkidekkaristin uusi menestyssarja alkaa

Rikoskomisario Kristoffer Bark on etsinyt jälkiä tyttärestään viisi vuotta. Vera pakeni omista polttarijuhlistaan, eikä kukaan ole nähnyt häntä sen koommin. Epätietoisuus kalvaa Kristofferia, eikä hän voi lakata kiinnittämästä huomiota pienimpiinkin johtolankoihin.

Kun Kristoffer siirretään tutkimaan ratkaisemattomia tapauksia, hän tietää tilaisuutensa tulleen. Hän avaa uudelleen kolme vuotta aiemmin kadonneen sairaanhoitajan tapauksen, sillä jokin tapauksessa muistuttaa häntä Veran katoamisesta. Kun totuus vihdoin paljastuu, sen seurauksia on mahdoton piilottaa.

Anna Jansson on Ruotsin rakastetuimpia dekkaristeja, ja hänen jo 20-osaiseksi kasvanut Maria Wern -sarjansa on valloittanut myös suomalaislukijat. Katoavat jäljet avaa Janssonilta uuden sarjan ja esittelee karismaattisen Kristoffer Barkin. Synkkätunnelmainen dekkari nousi myyntilistojen kärkisijoille heti ilmestyttyään ja on myynyt Ruotsissa yli 100 000 kappaletta.

"Dekkari, joka hipoo psykologisen trillerin rajoja." - Svenska Deckarfestivalen

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512426430
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen6
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.