Rudolf Rosvo ja hirveä suku

Lipasti, Roope

Rudolf Rosvo on hirmuinen ryöväri jo ties kuinka monennessa polvessa. Tai melkein. Oikeastaan hän ei ole ollenkaan hirmuinen, vaan pieni poika, joka rakastaa lukemista ja sellon soittamista ja haaveilee pääsevänsä kouluun kuten muutkin lapset. (Äiti pelkää, että pojan koulunkäynti pilaisi suvun huonon maineen!)

Rudolf tuskastuu äitiinsä Raisaan ja isoäitiinsä Reginaan, pahamaineisiin rosvoihin, joilla oli tapana lähteä ryöstöretkille illan tullen. Voisivatko perheen naiset alkaa käyttäytyä paremmin ja mennä oikeisiin töihin? Rudolf alkaa kehitellä suunnitelmaa, jonka avulla ryöväilyn saisi loppumaan. Tehtävä kysyy nokkeluutta ja nopeutta. Lisäksi Rudolf päättää palauttaa äitinsä ja isoäitinsä varastamat tavarat oikeille omistajilleen. Hän kohtaa Matleenan, tytön, joka aluksi tähtää häntä avaruuspistoolilla, mutta josta tulee hänelle hyvä ystävä.

Rudolf Rosvo on Roope Lipastin luoma vauhdikas ja huumorintäyteinen seikkailu, joka on alunperin ilmestynyt kahdeksanosaisena Storytel Original -äänikirjana.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512424870
Ilmestymisvuosi: 2021
Kirjastoluokka: 85.2
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Lasten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha4
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.