Sydäntemme kaihoisa syke

Sendker, Jan-Philipp

Kauan odotetun Burma-sarjan koskettava päätösosa

Kaksitoistavuotias Bo Bo asuu kahden enonsa kanssa pienessä burmalaiskylässä. Hänen isänsä käy vierailulla kerran vuodessa, mutta äitiään Juliaa Bo Bo ei muista.

Eräänä päivänä Bo Bo löytää äitinsä vanhan päiväkirjan ja saa vihdoin kuulla vanhempiensa tarinan. Se on kertomus rakkaudesta, joka kantoi yli valtamerten - ja tuskasta, joka peittosi alleen kaiken muun.

Bo Bo on kuitenkin vakuuttunut, että voi yhdistää pienen perheensä jälleen ja pyyhkiä pois vanhempiensa tuskan. Hän tarvitsee vain mahdollisuuden tavata äitinsä.

Saksalaisen Jan-Philipp Sendkerin esikoisromaani Sydämenlyönneissä ikuisuus nousi kansainväliseksi yllätyshitiksi, ja sen jatko-osa Sydämen ääntä ei voi unohtaa ampaisi myös bestsellerlistojen kärkeen. Sarjan kauan odotettu kolmas kirja Sydäntemme kaihoisa syke on sekin ollut myyntimenestys ympäri maailmaa, ja yksin Sendkerin kotimaassa Saksassa romaania on myyty yli 85 000 kappaletta.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512420315
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.