Uskottu mies

Rönkä, Matti

Viktor Kärppä on Karjalassa datsallaan, kun kutsumattomat vieraat rapistelevat ovella. Neuvokas Kärppä tarttuu sinkoon, mutta tappaa hän ei halua. Tietääkseen hän ei ole rikollinen, vaikka häntä usein sellaiseksi harhaluullaan. 

Käy ilmi, että asialla on Artemi Loktev, joka haluaa lähettää Kärpän Helsinkiin selvittämään tämän vanhan opiskelukaverin Pavel Ljudinin kuolinpesää. Suomessa Viktoria odottavat myös lapset ja Marja-vaimo. 

Kaikesta tuntuu olevan aikaa useampi vuosikymmen. Silmille hyppii sukupolven vaihtumisella uhitteleva nuori tiedustelueversti Karamazov, ja Helsingissä tuttavuutta hieroo poliisi Teppo Korhosen manttelinperijä Max Paappa. VK-yhtiön toimintakin on muuttanut muotoaan, ja Kärppä ottaa asiakseen palauttaa kuvioon kunnollisia rakennusurakoita. 

Uskotun miehen myötä Viktor Kärppä -dekkarisarja saa kaivattua jatkoa. Luvassa on tiivistä tunnelmaa ja vetävää tekstiä - tarinaniskentää, jollaisen vain Matti Rönkä taitaa.  

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512419135
Ilmestymisvuosi: 2020
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.