Kuolematon kunnia

Holt, Anne

Norjan dekkarikuningattaren uusi, jännittävä sarja

Selma Falck on menettänyt kaiken. Hän on pelannut rahansa, parisuhteensa, lapsensa ja juristinlupansa ja asuu nyt laitakaupungilla piskuisessa asunnossa seuranaan vain kopea rotukissa.

Kun nuori hiihtolupaus Hege Chin Morell jää kiinni dopingista, Hegen isä pyytää Selman apua. Isä epäilee sabotaasia ja tarjoaa Selmalle viimeistä vedonlyöntiä: hän lupaa palauttaa Selman kunnian ja varallisuuden, jos Selma puhdistaa Hegen maineen ennen seuraavia arvokisoja.

Toinen hiihtomaajoukkueen jäsen kuolee tapaturmaisesti, ja hänenkin verestään löytyy kiellettyjä aineita. Koko Norja kohisee tapauksesta, ja skandaali uhkaa tahrata kaikkien maineen. Selmalla on ratkaisun avaimet käsissään, mutta aikaa ei ole hukattavaksi. Useamman hiihtäjän henki riippuu hänestä.

Kuolematon kunnia on ajankohtainen ja terävä rikosromaani. Se avaa Anne Holtin uuden sarjan, jonka päähenkilö Selma Falck on viisikymppinen entinen juristi ja huippu-urheilija.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512414550
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikos

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.