Horros
10,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Horros

Grebe, Camilla

Uusi rikosromaani Pohjoismaiden parhaan dekkarin 2018 kirjoittajalta.
18-vuotias Samuel päättää paeta huumepomo Igoria pilattuaan huumediilin Tukholmassa. Hänen silmiinsä osuu työpaikkailmoitus: saaristossa asuva perhe etsii avustajaa pojalleen, jolla on aivovamma.
Samuel saa työn. Mutta muutoin mikään ei mene suunnitelmien mukaan, kun hän muuttaa kiinnostavan Rakelin ja tämän pojan Jonaksen avuksi syrjäiseen merenrantataloon. Asiat tekee entistä vaikeammaksi se, että Samuelin äiti, Vapaakirkkoon kuuluva Pernilla, aikoo väkipakolla auttaa poikaansa saamaan elämän raiteilleen.
Kun perhetragedian piinaama rikostutkija Manfred Olsson hakee kahta huumerikosta tutkiessaan apua profiloija Hanne Lagerlind-Schöniltä, hänen, Samuelin ja Pernillan tiet risteävät.
Horros on itsenäinen jatko-osa Lemmikille ja Kun jää pettää alta -kirjalle. Se on piinaavan pelottava kertomus itsekeskeisyyden leimaamasta ajasta mutta myös kuvaus rakkaudesta, joka päihittää

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512413720
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 3
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.