Sorjonen - Loppupeli

Ilves, J.M.

Rikoskomisario Kari Sorjonen on muuttanut perheineen pakoon pääkaupunkiseudun raskasta poliisityötä vaimonsa Pauliinan kotikaupunkiin Lappeenrantaan. Sorjonen on saanut työn rikoskomisariona Vaarallisten rikosten erikoisyksiköstä ja menestyy, vaikka työ ei ole yhtään sen rauhallisempaa kuin ennenkään. 

Eräänä aamuna Janina Sorjonen havahtuu verissäpäin purjeveneessä keskellä Saimaata. Poliisi saapuu tutkimaan venettä, josta löytyy myös kuollut mies. Kaikki merkit - veri kynsien alla, tappelun jäljet ja Janinan aggressiivinen käytös edellispäivinä - viittaavat tytön syyllisyyteen, ja hänet pidätetään taposta epäiltynä. Sorjonen on ainoa, joka uskoo tyttärensä syyttömyyteen, mutta häntä ei päästetä tutkimaan rikosta. Pian Janina alkaa epäillä jo itseäänkin. 

Samaan aikaan Sorjosen perheessä pelätään, että Pauliinan hyvin hoidettu tauti uusiutuu. 

Loppupeli jatkaa rikoskomisario Kari Sorjosen tutkimuksiin perustuvaa sarjaa, joka alkoi teoksella Sorjonen - Nukkekoti. Kirjojen pohjalta on tehty 11-osainen TV-sarja Sorjonen, jonka Yle esitti loppuvuonna 2016.  

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512411641
Ilmestymisvuosi: 2018
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.