Sade
Ei saatavilla

Sade

Lundberg, Ulla-Lena

Finlandia-voittajan lumovoimainen romaani kurkottaa yli aikakausien.Kaukaisessa kalliomaalausten ajassa eletään sadekausien armoilla. Heimojen tarinat ja kohtalot piirtyvät kallioihin, ja ikiaikainen tieto on parantajien ja sateentekijöiden hallussa. Nuori Oras on heimonsa väkevä sateentekijä, joka liikkuu tuntemattomissa maailmoissa ja ajaa myyttiset sade-eläimet heimon luokse.

Tuhansia vuosia myöhemmin ruotsalainen vesi-insinööri Bengt saapuu toiveikkaana ja vilpittömänä Afrikkaan järjestämään vesihuoltoa. Mutta Afrikassa ikiaikainen kulttuuriperintö ja moderni maailma törmäävät toisiinsa joka hetki, eikä paraskaan teknologia voi antaa vettä, jota ei ole.Kertojat ovat eri todellisuuksissa, äärettömän kaukana toisistaan, ja silti he kurkottavat vuosituhansien yli toisiaan kohti.

Ulla-Lena Lundberg yhdistää taidokkaasti modernin maailman ja ikiaikaisen, myyttisen maailmankuvan lumoavaksi tarinaksi, joka on yksi tekijänsä hienoimpia. Teos ilmestyi ensimmäisen kerran suomeksi 1997.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512406265
Ilmestymisvuosi: 2017

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.