Ponku, Peetu ja Kalle Kolttonen

Savisaari, Aira & Tihinen, Mimmu

Ponku on ollut Peetun perheessä jo monta koiran vuotta. Kaikki ovat kiintyneitä siihen. Kukaan ei edes muista, että Ponku on löytökoira. Eräänä aamuna äidin puhelin soi. Henkilö nimeltä Kalle Kolttonen väittää Ponkua omakseen. Jo samana päivänä Kalle hakee Ponkun pois. Peetun perhe ja Tinja ovat kauhuissaan. Peetu ja Tinja eivät usko, että Kalle Kolttonen on Ponkun oikea omistaja. Etsivätoimisto Jelppi pitää hätäkokouksen. Raporttiin kirjataan kolkko rikos: pomo on siepattu! Koko koulu kaipaa kadonnutta lukukoiraa. Mitä on tapahtunut?
Ponku ja Peetu -kirjojen rento huumori ja runsas kuvitus kiinnostavat myös aloittelevaa lukijaa. Sarjan edellinen seikkailu Ponku, Peetu ja totuuskone oli Kirjava Kettu -palkintoehdokkaana.

Aira Savisaari kirjoittaa lapsille ja nuorille. Hän on ollut Kirjava kettu -palkintoehdokas myös kirjalla Niilo nikkaroi (2016). Mimmu Tihinen on kirjoittanut lasten- ja nuortenkirjojen lisäksi myös kiitettyjä selkokielisiä kirjoja.

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512366262
Ilmestymisvuosi: 2019
Kirjastoluokka: L84.2

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.