Rakettimatka avaruuteen - Kaverina kaukoputkimies

Hiekkalinna, Tero

Rakettimatka avaruuteen lennättää jännittävälle kiertoajelulle Kaukoputkimiehen seurassa! Kirja on mahtava tietopaketti miehitetyistä avaruuslennoista, avaruusluotaimista, planeettalaskeutujista ja planeettamönkijöistä.
Kirjassa perehdytään avaruusrakettien historiaan, aurinkokunnan eri planeetoille lähetettyihin avaruusluotaimiin, avaruusasemiin ja avaruussukkuloihin - unohtamatta historiallista käyntiä Kuussa 50 vuotta sitten. Lukija saa tutustua avaruusasemiin ja eläytyä niin jättimäisen Saturn V -kuuraketin laukaisuun kuin mönkijäajeluun Kuussa. Kiehtovat valokuvat ja Carlos Da Cruzin piirrokset luovat oivan laukaisualustan maankamaralla tehtäville avaruusmatkoille, ja kirjan QR-koodien kautta myös elävä kuva avaruushistorian tähtihetkistä on lukijan ulottuvilla.

Kirja tarjoaa kaikille avaruudesta ja avaruusmatkailusta kiinnostuneille tietoa avaruusohjelmista ja vuosikymmenten varrella tehdystä työstä. Miten avaruusmatkailu on saanut alkunsa, ja millaisia avaruusohjelmia maailmassa on meneillään nyt? Miten suomalaiset ovat osallistuneet avaruusluotainten rakentamiseen? Entä minne kaikkialle avaruuteen ihminen matkustaa tulevaisuudessa?

Tero "Kaukoputkimies" Hiekkalinna on aktiivinen tähtiharrastaja, joka on omistautunut tähtitaivaan tarkkailuun ja kaukaisten kohteiden valokuvaamiseen. Kaukoputkimiehen ensimmäinen kirja, Tutkimusmatka avaruuteen, sai innostuneen vastaanoton.

 

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512364633
Ilmestymisvuosi: 2019

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.