Revonpuro (Aijalin saaren tarut 1)

Heikkilä, Mervi

Tunnetun maailman laidalla, Aijalin saarella elää yhä metsänhaltioita, jääriä, noitia ja puolieläviä riivoja. Saaren metsien uumenissa, Revonpuron varrella, asuu myös villi tyttö, jota kutsutaan Pöllöksi, sekä hänen sokea äitinsä Siina ja korppinsa Närhäkkä. Rauhaisa elo metsässä katkeaa, kun Pöllö saa tietää, että kartanonherra Varjoton rakentaa kultamyllyä. Mylly uhkaa tuhota koko kotimetsän. Pöllön on pakko tehdä jotain! Onneksi hän saa avukseen pojat Hiiskun ja Matruksen, sillä kultamyllyä suojelee voittamaton peto julmine isäntineen.

Revonpuro on vauhdikas ja jännittävä fantasiaseikkailu, joka sijoittuu keskiaikaistyyppiseen maailmaan. Päähenkilö Pöllö elää lapsuuden ja nuoruuden välistä ihanaa ja hämmentävääkin aikaa. Pojat ovat ärsyttäviä, mutta myös kummallisen kiehtovia. Äidin neuvot eivät enää kelpaa, mutta mitä tilalle? Kirjassa tuoksuu villi metsä ja nuotiotulien savu. Tuuli kantaa mukanaan outojen olioiden ääniä ja seikkailijan on parasta olla astumatta riivojen luoliin.

 

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512363742
Ilmestymisvuosi: 2018

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.