Benjamin Hawk - Merirosvon oppipoika

Koskinen, Juha-Pekka

On vuosi 1692 ja Benjamin Hawk tuntee pitkästyvänsä kuoliaaksi ankaran setänsä suutarinverstaassa. Isoisän salaperäiset tarinat maailman meriltä alkavat kiehtoa Benjaminia enemmän kuin pikilangan ompelu kuluneisiin kenkiin. Portsmouthista purjehtii laiva jos toinenkin kohti seikkailuja, joissa Benjamin haluaa olla mukana. Vaikka äiti varoittaa Benjaminia, että meri vie vielä pojan kuten vei tämän isän, Benjamin karkaa merille isoisän avulla. Tuttu Willy opettaa ystävänsä laivan - joskus karskeillekin - tavoille. Matkalla Benjaminille selviää, etteivät isoisä sen paremmin kuin isäkään olleet aikoinaan ihan tavallisia kauppamiehiä.

Vapaat tuulet vievät Benjaminin hurjaan seikkailuun Port Royalin vesille, jossa jokainen etsii onneaan keinoja kaihtamatta. Uusien ystäviensä avulla Benjamin ei aio jää toiseksi. Jos tahtoo rikastua, pitää katsoa ahterin sijaan kokkaa kohti!

Kustantaja: Karisto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512359424
Ilmestymisvuosi: 2016
Kirjastoluokka: N842
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Nuorten & nuorten aikuisten kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.