Kihokki

Sandberg, Timo

Naisystävysten Ruotsin-risteily päättyy pahimmalla mahdollisella tavalla, kun toisen naisista epäillään pudonneen laivalta. Poliisin mukaan kyseessä on itsemurha, mutta ystävättären mielestä tapaus vain halutaan unohtaa vähin äänin - olihan kadonneen naisen matkaseurana itse sisäministeri. Ystävän menetys ei jätä toimittaja Anita Oksmania rauhaan, vaikka hänellä itselläänkin riittää ongelmia teini-ikäisen tyttären ja kompleksisen miesystävän kanssa. Niinpä hän kääntyy vanhan tuttavansa komisario Erkki Heittolan puoleen, vaikka paikallinen poliisi tuntuu olevankin täystyöllistetty yrittäessään saada kaupungin huumerikollisuutta kuriin. Mutta Anitan apu onkin varsin tervetullutta.

Kihokki on ensimmäinen osa Timo Sandbergin rikosromaanisarjassa, jossa ovat toistaiseksi ilmestyneet myös romaanit Pahan morsian ja Pöllön huuto. Nyt pokkarina ilmestyvää teosta sävyttää Sandbergille tyypilliseen tapaan järvenpääläinen paikallisväri - sekä paljon kiitetty psykologinen ote ja terävä huumori.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512349807
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: T842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.