Pahojen miesten seura

Laine, Matti

Elias Vitikan NHL-veskarin ura tyssäsi alkuunsa. Kanadan-reissun jälkeen hän vietti kaksi vuotta sekavissa oloissa Malagassa ja palasi Helsinkiin taksikuskiksi. Nyt, kymmenen vuotta myöhemmin, Elias elää yksinäistä elämäänsä ratin ja penkin välissä. Sisko ja tyttöystävä pitävät häntä epäonnistujana. Eräänä iltana taksin kyytiin nousee nuoria lätkäkarjuja ja vanha pelikaveri, joka tunnistaa entisen huippulupauksen. Elias palkataan varjostamaan nuorta hyökkääjätähteä.

Jäähallin varjoista Elias päätyy täysin toisenlaiseen seuraan, löytää uuden henkisen kodin järjestäytyneen rikollisuuden parista ja saa elämänsyrjästä kiinni. Samalla hän saa todeta, ettei yksinäisen miehen tie elämän toiseen aaltoon ole välttämättä kaita.

Matti Laineen uusin on irtiotto kohti raadollisempaa kerrontaa. Se on verenmakuinen kuvaus kaiken menettäneen miehen uudesta noususta ja harmaasta pelikentästä, jossa minkään ei voi olettaa olevan sitä miltä näyttää.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512093274
Ilmestymisvuosi: 2013
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.