Onnellinen lapsi
Ei saatavilla

Onnellinen lapsi

Hakala, Juha T.

Toivottu jatko Isän kasvatusopille!

Mikä on tuonut ulkonäköpaineet ja merkkitietoisuuden seitsenvuotiaan elämään? Mitä tapahtuu, kun aikuisuuden malleja otetaan tosi-tv-ohjelmista?

Vanhemmat puurtavat kasvatustyötään erilaisten odotusten ristipaineessa. Perheen yhteistä aikaa ei tahdo löytyä, eikä aina yhteistä kieltäkään. Tutkimusten mukaan suomalaislapsilla ja -nuorilla on enemmän masennusta kuin pohjoismaalaisilla ikätovereillaan. He viettävät paljon aikaansa yksin, ja suhteet aikuisiin ovat usein huonolla tolalla.

Hakala puhuu turvallisuudesta ja sen puutteesta, kilpailun karuudesta, koulukiusaamisesta ja diagnosointimaniasta. Teos antaa vinkkejä perhekeskeisen elämän hallintaan ja johdattelee kohti ilon, leikin, kunnioituksen ja hyvinvoinnin lähteitä. Hienot hetket löytyvät arjen pienistä asioista.

Kirja rohkaisee isää isyyteen ja äitiä äitiyteen. Jokaisella vanhemmalla on oikeus olla lastensa rakastama ja jokaisella lapsella on oikeus olla maailman paras – omille vanhemmilleen. Onnellinen lapsuus on vielä saavutettavissa!

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512090235
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 381
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Tietopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.