Rienaus
Ei saatavilla

Rienaus

Preston, Douglas

Arizonassa sijaitsevan vuoren sisään on rakennettu maailman suurin hiukkaskiihdytin, jonka avulla on tarkoitus selvittää alkuräjähdyksen salaisuuksia.

Isabella on kallein ihmisen koskaan rakentama kone, ja sitä ohjaa maailman tehokkain supertietokone. Se on Gregory North Hazeliuksen, Nobel-palkitun fyysikon, luomus ja jotkut toivovat sen paljastavan, mitä universumin syntyhetkellä tapahtui. Toiset pelkäävät, että se synnyttää mustan aukon, joka imaisee koko maapallon sisuksiinsa. Ja toiset uskovat, että kone on Saatanasta, yritys syrjäyttää Kaikkivaltias Jumala luomakunnan huipulta.

Kun Hazeliuksen kahdentoista tiedemiehen ryhmä käynnistää kiihdyttimen, tapahtuu jotain odottamatonta - jotain, joka on hinnalla millä hyvänsä pidettävä salassa. Yhdysvaltain hallitus lähettää Wyman Fordin, entisen munkin ja entisen CIA-agentin, selvittämään totuuden siitä, mitä hiukkaskiihdyttimessä todella tapahtui. Tapahtuneen seuraukset joko tuhoavat maailman... tai pelastavat sen.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512090150
Ilmestymisvuosi: 2012
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.