Kohtalonohjaaja

Karra, Petri

Peterin ja hänen vaimonsa elämä romahtaa, kun heidän parikymppinen poikansa katoaa kanoottiretkellä. Äsken kaikki oli hyvin, ja äkkiä kaikki on mennyttä. Peter vaeltaa talossaan, jonka jokainen esine huutaa pojan poissaoloa. Käydessään läpi pojan tavaroita hän löytää yllättäviä asioita. Käynnistyy hengästyttävä tapahtumasarja, joka vie Peterin täysin odottamattomiin tilanteisiin. Hän joutuu pohtimaan kuka hänen poikansa oli ja tajuaa lopulta ettei hänellä edes ole aavistusta kuka hän itse on. 

Kohtalonohjaaja on kirjallinen trilleri, psykologinen jännitysnäytelmä ja eksistentiaalinen toimintaseikkailu. Tarina yllättää niin henkilönsä kuin lukijansa kerran toisensa jälkeen. Se yhdistää taitavasti noir-estetiikkaa, korkeakirjallisuutta ja jännityskertomusta. Lopputuloksena on tummasävyinen romaani, joka on älyllinen kuin Paul Auster, alkuvoimainen kuin Jouko Turkka, surrealistinen kuin David Lynch ja piinaava kuin Alfred Hitchcock.  

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512090044
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.