Yksin Berliinissä
Ei saatavilla

Yksin Berliinissä

Fallada, Hans

Tositapahtumiin pohjautuva romaani Jablonski Strassella olevan talon asukkaiden elämästä natsihallinnon alla Berliinissä 1940. Voimakas lukukokemus pienen ihmisen kapinasta.

Berliini 1940. Pelon ja väkivallan kaupunki. Jablonskistrasse 55:n asukkaat yrittävät kukin tavallaan selvitä natsihallinnon alla: öykkärimäiset Persicket ja ilmiantaja Barkhausen ovat natsilojalisteja, kun taas eläkkeellä oleva tuomari Fromm ja tavallinen saksalainen pariskunta, Otto ja Anna Quangel, elävät hiljaiseloa.Quangelit saavat kuulla, että heidän poikansa on kuollut länsirintamalla. Uutinen on sokki. He alkavat epäillä Hitlerin hallintoa ja aloittavat henkilökohtaisen vastarintaliikkeen. Pian Gestapo on heidän kannoillaan ja käynnistyy kuolettava kissa ja hiiri -leikki. Samaan aikaan sotaonni kääntyy, Berliini syttyy liekkeihin ja ryöstöt ja murhat ravistelevat talon asukkaita.Yksin Berliinissä on uudelleenlöydetty klassikko, kuvaus tavallisen ihmisen halusta elää ihmisarvoista elämää hirvittävissä olosuhteissa ja siitä, mitä sen eteen on valmis uhraamaan.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512089147
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.