Kosteiden mestojen balladi

Wahlsten, Ari

Aaron Waldenilla on aina rahaa tuoppiin - ja jos ei ole niin joku tarjoaa. Aaron Waldenilla on aina kuuma misukka tyrkyllä - ja jos ei ole niin kohta on. Aaron Waldenin elämä on pelkkää jumalaista nousuhumalaa ja mikä tärkeintä - hänellä ei ole koskaan krapulaa.

Bella Barin nurkassa meinaa saada pirinistin puukosta ja siskolta pettää maksa, mutta itse Aaron selviää naarmuilla. Esteitä tämän käsikirjoittajaohjaajan tielle asettavat maakuntateattereiden johtajat, joille hän kauppaa uutta näytelmäänsä. Siat eivät helpolla opi syömään helmiä. Ja kuin varkain Aaronin liukkaan poikamieselämän uhkakuvaksi nousee vakinainen avosuhde.

Kosteiden mestojen balladi on alkuvoimainen kertomus sympaattisesta kulkurista, veijarista, kanaljasta ja ryökäleestä, jota vietit vievät. Se on myös maanmainio romaani Kallion kivisiltä kaduilta ja ilkikurinen fantasia miehen elämästä, jossa saa joka aamu ottaa kurssin kohti uusia, uljaita seikkailuja. Kosteiden mestojen balladi on Ari Wahlstenin esikoisromaani.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512087204
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.