Hepoa Tallinnaan : Kaksi vuotta kirjeenvaihtajana

Näkki, Marjo

Eräänä päivänä Suomen Tietotoimiston toimittaja Marjo Näkki astui ulos pomonsa huoneesta ja tajusi juuri lupautuneensa STT:n Tallinnan-kirjeenvaihtajaksi.Etelänaapurista ei ollut kokemusta sen enempää kuin viron kielen taitoakaan, mutta seikkailumieltä sitäkin enemmän.

Virallisen kirjeenvaihtajantyön ohella Näkki harjoitti myös epävirallista kirjeenvaihtoa ja pitilähipiirin perillä odysseian etenemisestä. Raporttien maine alkoi levitä ja saada legendaarisia piirteitä. Näkki kuvaa elämää tiedonvälityksen kulisseissa niin riemukkaasti, että aina ei tiedä, lukeeko hykerryttävää mediasatiiria, kiinnostavasta näkökulmasta kirjoitettua kuvausta Baltian nykytilanteesta vaivetävää viihderomaania nuoren sinkkunaisen seikkailuista ulkomailla. Tutuiksi tulevat Viron Andrus Ansip, Suomen Alexander Stubb, Ivo Nikkolon asusteet, reisiagentit sekä Riina, Näkin hevonen, jonka muuttaessa lähti poliisille vihje: hepoa on menossa Suomenlahden yli useamman sadan kilon kertaerä.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512086214
Ilmestymisvuosi: 2011

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter4
Lastenkirjakauppa Rosebud Mini0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio1
Rosebud Katajanokka0
Keskusvarasto 2
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.