Gummeruksen suomi-italia-suomi sanakirja

Barezzani, Cristina

Gummeruksen suositut taskusanakirjat ovat ilmestyneet nyt sekä sisällöltään että ulkoasultaan uudistettuina. Taskusanakirjat tunnistaa edelleen iloisen keltaisesta väristä, kestävistä muovikansista ja markkinoiden laajimmista hakusanamääristä. 

Uusien taskusanakirjojen hakusanastot perustuvat kaksikielisten ja kaksisuuntaisten opiskelusanakirjojen päivitettyihin tietokantoihin, joista kokeneet sanakirjantekijät ovat valinneet taskusanakirjoja varten kattavan valikoiman yleiskielen perussanastoa, runsaasti arkipäivän kielenkäyttöön liittyviä sanoja ja sanontoja sekä ajankohtaista erikoissanastoa. 

Gummeruksen taskusanakirjat on laadittu hakuteoksiksi kaikille vieraita kieliä opiskeleville ja harrastaville suomalaisille. Pienikokoiset kirjat on helppo ottaa mukaan kouluun, työhön, harrastuksiin ja matkoille. Hakusana-artikkeleiden rakenne on selkeä, ja mukana on paljon kielioppitietoa, ääntämisohjeita ja lause-esimerkkejä. 

Uusissa taskusanakirjoissa on myös erilliset matkailijan pikaoppaat, joista on helppo tarkistaa muun muassa tärkeät lukusanat, muut numeroilmaukset, ajan ilmaukset ja tiedot mittayksiköistä ja rahasta. Pikaoppaista löytyvät myös puhetilanteissa tarvittavat tärkeimmät asioimislauseet ja kattavat ruoka- ja ravintolasanastot. 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789512084982
Kirjastoluokka: 89.62
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Sanakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.