Lankakaupan tyttö
Ei saatavilla

Lankakaupan tyttö

Jacobs, Kate

Dakota Walker on 18-vuotias sisupussi. Hän opiskelee yliopistossa ja pyörittää osa-aikaisesti äitinsä Georgian perustamaa lankakauppaa Manhattanilla. Georgian kuolemasta on kulunut viisi vuotta, mutta Dakotan ja tuttujen neulontakerholaisten elämässä hän on edelleen läsnä. Menetyksen jälkeen yhteiset hetket kerholaisten kanssa ovat tulleet entistäkin tärkeämmiksi.

Jokaisen elämässä on uusia haasteita. Dakota ei ole varma, haluaako seurata äitinsä jalanjälkiä ja pyörittää lankakauppaa. Avioerosta toipuva Catherine etsii uutta rakkautta Italiasta asti, ja feministi Darwinin unelmat perheestä saavat kaksinkertaisen täyttymyksen. Mestarineuloja, yksinhuoltaja Lucie huolehtii lapsensa lisäksi myös ikääntyvästä äidistään. 78-vuotias Anita puolestaan saa kosinnan Martylta, mutta hyväksyvätkö Anitan aikuiset lapset äidin uutta onnea?

Intohimoiselle käsityöharrastajalle jokainen elämäntilanne tuo mukanaan paitsi yllätyksiä myös uusia käsityöprojekteja. Milloin se on hääpuku, milloin pörröiset vauvatöppöset. Yhdysvaltain bestsellerlistoille noussut Lankakaupan tyttö on tiiviisti neulottu hyvän mielen romaani, joka kuvaa koskettavasti äitinä, vaimona, tyttärenä ja ystävänä olemisen iloja ja suruja.


Yhdysvaltain bestsellerlistoille noussut Lankakaupan tyttö on tiiviisti neulottu hyvän mielen romaani, joka kuvaa koskettavasti äitinä, vaimona, tyttärenä ja ystävänä olemisen iloja ja suruja.

 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789512083275
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.