Paritanssia

Dillon, Lucy

Entinen kilpatanssija Angelica on jättänyt kimaltelevan elämän taakseen. Hän palaa kotikaupunkiinsa Longhamptoniin eronneena ja karanneena Lontoon säihkeestä. Perjantai-iltaisin hän pitää tanssikurssia paikallisille amatööreille.

Yksi heistä on uraäiti Katie, jonka prioriteettilistan pohjalla on aviomies Ross. Jos miehisyyden rippeensä koti-isyyden myötä menettänyt Ross ei opi viemään Katieta edes tanssilattialla, heidän avioliittonsa on mennyttä.

Nuorella Laurenilla on tähtäimessään täydelliset häät. Kypsään ikään ehtineet Bridget ja Frank toivovat tyttärelleen yhtä onnellista avioliittoa kuin heidän omansa. Mutta Bridgetillä on kätköissään salaisuuksia, jotka varjostavat Laurenin hääsuunnitelmia.

Angelican tanssikurssilla arkiset ongelmat näyttäytyvät uudessa valossa, kun kurssilaiset opettelevat yhteisiä askeleita antautumalla musiikin ja liikkeen vietäviksi.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu:
ean: 9789512081387
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.