Jotain uutta

Roberts, Nora

Häävalokuvaaja Mackensie "Mac" Elliot on tottunut työssään ikuistamaan onnellisia hetkiä, joista hän itse on jäänyt paitsi niin perhe-elämässä kuin rakkaudessa. Isänsä hylkäämä Mac on joutunut nuoresta asti huolehtimaan vastuuttomasta, miehiä ketjussa kuluttavasta äidistään. Mac onkin oppinut turvautumaan ystäviinsä, joiden kanssa hän pyörittää hää- ja juhlapalveluyritys Kartanohäitä upeassa Brownien kartanossa, josta on tullut myös hänen kotinsa.

Hääprojekti heittää Macin tähtäimeen Carter Maguiren, morsiamen veljen. Tasapainoinen opettajamies ei vastaa Macin miesmakua, mutta piilevää seksikkyyttä hänessä on. Yllätyksekseen Mac huomaa, että epätodennäköiseen suhteeseen heittäytymisessä on riskinsä - myös se riski, että löytää onnen. Jotain uutta käynnistää neliosaisen morsiussarjan, jossa seurataan Macia ja hänen kolmea lapsuudenystäväänsä. Ystävyksiä yhdistää Kartanohäät-yrityksen lisäksi määrätietoisuus ja kauneudentaju. Sarjan toinen osa, Jotain vanhaa, ilmestyy keväällä 2011 ja siinä seurataan romanttista floristi-Emmaa, jonka elämän mies on lähempänä kuin hän arvaakaan.  

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512081349
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.