Mitä naisen tulee tietää kengistä

Homer, Karen

Naiset rakastavat kenkiä. Jopa naiset, jotka eivät välitä muodista tuon taivaallista, osaavat arvostaa näyttävästi kaareutuvaa korkoa ja sitä ihanaa tunnetta, joka leviää kauniista jaloista koko olemukseen. Jopa naisilla, joiden elämäntapa vaatii "järkeviä kenkiä", saattaa olla komerot täynnä stilettikorkokenkiä ja seksikkäitä sandaaleja avaamattomissa laatikoissaan.

Tämä kirja on kaikille, joille ajatuskin uusista kengistä tuo voimakkaan hyvänolon tunteen. Parempaa kuin seksi? Ehkäpä. Kengät voivat muuttaa naisen suhtautumista itseensä - ei vähiten siksi, että ne muuttavat kävelytyyliä. Kenkiä vaihtamalla on myös helppoa uudistaa pukeutumistaan.

Muotitoimittaja Karen Homerin varmojen vinkkien avulla opit ostamaan oikein ja saat kengistä enemmän iloa, opit virtaviivaistamaan kokoelmaasi ja valitsemaan uusia välttämättömiä pareja. Tämä kirja on parasta heti uuden kenkäparin jälkeen.

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512079278
Ilmestymisvuosi: 2010

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.