Suomi-saksa-suomi sanakirja

Hakala, Virtanen, Virkkunen

Gummeruksen suosittu matkasanakirjojen sarja ilmestyy sisällöltään ja ulkoasultaan täysin uudistuneena. Kätevän kokoiset pikkukirjat on helppo ottaa mukaan matkalle - ota oma kieliopas vaikka jokaiselle perheenjäsenelle tai sujauta laukkuusi tarpeen mukaan useitakin kieliä!

Uudistuneessa sarjassa on mukana kaksitoista kieltä, uutuutena Kiinan-matkaajille suunnattu mandariinikiinan sanakirja. Sarjan muut kielet ovat englanti, espanja, italia, kreikka, portugali, ranska, ruotsi, saksa, turkki, venäjä ja viro. Kaksisuuntaiset perussanastot sisältävät yhteensä yli 8 000 yleisesti käytössä olevaa sanaa ja sanontaa. Hakusanat esitetään selkeästi ja ymmärrettävästi, ja mukana on vain kaikkein olennaisin tieto kahdella kielellä. Perussanastot on ajantasaistettu ja mukaan on otettu runsaasti nykypäivän matkaajalle tärkeitä ilmauksia: uusista kirjoista löydät käännöksen vaikkapa biopassille, digikameralle, nettivaraukselle tai halpalentoyhtiölle.

Perussanaston lisäksi matkasanakirjoihin on koottu erityisen kattavat, yli 1 000 sanan ruoka- ja ravintolasanastot. Kohdemaiden ruokakulttuuria esitellään sanastoissa monipuolisesti, ja niistä löytyy tarpeellinen kieliapu niin kaupassa asioiville, ravintolassa syöville kuin paikallisten tuttujen luona vieraileville.

Asioimislauseita on uusiin matkasanakirjoihin koottu monipuolisesti. Lukuisien käytännön esimerkkilauseiden ja -fraasien avulla matkaaja selviytyy sujuvasti kaikissa tärkeissä asiointitilanteissa. Kielimutkat suoriksi ja matkalle!

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Pehmeäkantinen
ean: 9789512076208
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 89.41
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): Sanakirjat

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.