Kahdet jäähyväiset

Shapiro, Lionel

Voimakas, kaunis ja herkästi kuvattu romaani sodanaikaisesta rakkaudesta. Amerikkalaisten arvostelujen mukaan merkittävin toisesta maailmansodasta kirjoitettu teos. Kahdet jäähyväiset on vaikuttava kuvaus siitä, miten sota oli syvästi ja pitkällisesti traaginen henkilökohtainen kokemus kaikille ihmisille sekä rintamalla että kotona. Amerikkalainen Brad ja brittiläinen Valerie kiintyvät toisiinsa syvästi maihinnousupäivine Englannissa. Brad on hyvästellyt nuoren vaimonsa, Valeria saatellut sotaan nuoren englantilaisen luutnantin, jonka sydämen valittu hän on. Valerie ja Brad eivät pysty kieltämään tunteitaan, he uskovat, että sota järjestää heidän ongelmansa.

Sota järjestää asiat, mutta tekee sen omalla tavallaan, ja lukija saa kokea yllätyksen toisensa jälkeen. Normandian maihinnousu pakotti myös yksilötasolla punnitsemaan arvot uudelleen ja tekemään arvaamattomia ja epätavallisia ratkaisuja. 

Kustantaja: Gummerus
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789512035779
Ilmestymisvuosi: 1990
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.