Joulupukki ja noitarumpu (+ dvd)
Ei saatavilla

Joulupukki ja noitarumpu (+ dvd)

Kunnas, Mauri

Viimeiset lahjatoivekirjeet ovat tulleet Joulukylään. Joukossa on outo kellastuneelle paperille tehty töherrys, joka ilmiselvästi on lähetetty jo kauan sitten ja unohtunut kirjesäkin pohjalle. Allekirjoituksena on "Vekara", mutta piirroksesta ei Joulupukki eivätkä tontut saa selvää. Niinpä jokainen mestaritonttu saa toteuttaa oman näkemyksensä Vekaran toivomuksesta.

Aattovalmistelut edistyvät rivakasti, mutta sittenkään kaikki ei ole niin olla pitäisi. Kuka laittaa pippuria pipareihin? Kuka sammuttaa revontulet taivaalta? Kuka sotkee porojen sarvet pitkään suopunkiin? Kuka katkaisee sähköt koko Joulukylästä? Joku tekee kiusaa Joulupukille. Mutta kuka ja miksi?

Joulupukki ja noitarumpu on Mauri Kunnaksen riemukas ja vauhdikas jouluseikkailu, jossa riittää runsaasti tutkittavaa sitä ihan oikeaa joulua odotellessa tai aattoiltana kinkkua sulatellessa.

Kustantaja: Otava
Sidosasu:
ean: 9789511291794
Ilmestymisvuosi: 2015

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.