Pimeyden ydin
Ei saatavilla

Pimeyden ydin

Soininvaara, Taavi

Pietarilaisen oligarkin liikkeelle sysäämä heroiinivyöry peittää Euroopan alleen. Huumeiden toimittaja terroristijärjestö Takfir wal Hijra suunnittelee rahojen avulla ennen näkemättömän rajua iskua. Mutta Camp Buccan vankileirillä Irakissa kutsumuksensa löytänyt Adel al-Moteiri aikoo tehdä jotakin vielä suurempaa – historiaa.

Yliopiston lehtori Eeva Hallamaan maailma muuttuu, kun hän astuu kotiinsa Helsingin Punavuoressa ja joutuu ensin murhan todistajaksi, sitten kiristyksen uhriksi. Mihin terroristit tarvitsevat suomalaisnaisen hämmästyttävää numeromuistia? Pystyykö huumeriippuvuudesta kärsinyt Eeva pitämään elämänsä ohjat käsissään painajaisen keskellä, vai menettääkö hän uransa, miehensä ja tyttärensä?

Pietarilaisrikollisen ruumiin löytyminen Hernesaaresta kytkee ylietsivä Arto Ratamon rikosvyyhtiin, jonka pääepäilty on hänen tuttavansa. Omapäisen Ratamon vaistot vihjaavat eri suuntiin kuin tosiasiat, joten hän joutuu tekemään uhkarohkean valinnan. Eläkkeelle siirtyneen Supon ex-päällikön Jussi Ketosen tuki tulee tarpeeseen.

Miksi terroristijärjestöjen edustajat tapaavat Damaskoksessa? Tuhoutuuko brittiläinen risteilyalus Helsingissä tuhansine matkustajineen? Joku aikoo herättää miljardin muslimin vihan Irakissa. Kuka? Miten? Ja ehditäänkö se estää?

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511276135
Ilmestymisvuosi: 2014
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus
Lajityyppi: Rikos ja jännitys
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Rikospokkari

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.