Helvetissä on erityinen paikka naisille jotka eivät auta toisiaan
Ei saatavilla

Helvetissä on erityinen paikka naisille jotka eivät auta toisiaan

Marklund, Liza; Snickare, Lotta

Tytöistä kasvatetaan naisia ja pojista miehiä monin tavoin syntymähetkestä lähtien. Vanhempien, päiväkotihenkilökunnan ja opettajien käytös, lelut, leikit, kirjat, vaatteet kaikki muokataan tietoisesti tai tiedostamatta sellaisiksi, että tytöistä tulee passiivisia, kilttejä ja avuliaita ja pojista aktiivisia, äänekkäitä ja vaativia.

Kasvatus ja arvot leimaavat ihmisiä koulussa, elämässä ja erityisesti työelämässä, jossa naisen on miestä vaikeampi tulla hyväksytyksi ja arvostetuksi. Naisella on kuitenkin kaikki mahdollisuudet menestyä, kun hän oppii olemaan naisellisella tavalla luja ja kääntää vallitsevat miehiset toimintamallit naisten ehtoihin sopiviksi.

"Helvetissä on erityinen paikka naisille jotka eivät auta toisiaan", Yhdysvaltain entinen ulkoministeri Madeleine Albright puuskahti kerran. Tämä lausahdus on innoittanut Liza Marklundin ja Lotta Snickaren pureutumaan hykerryttävällä ja säälimättömällä tavalla naisten ja miesten väliseen epätasa-arvoon. He esittelevät kirjassaan lukuisia aiheesta tehtyjä tutkimuksia ja kertovat myös omista, joskus raivostuttavistakin kokemuksistaan.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511275435
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 32.3
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.