Tuulen varjo

Ruiz Zafón, Carlos

Barcelonan vanhan kaupungin sydämessä on salaperäinen "Kadonneiden kirjojen hautausmaa". Sinne kirjakauppiasisä vie kymmenvuotiaan poikansa Danielin ja antaa hänen valita itselleen kirjan. Käsiin osuu Julián Caraxin teos Tuulen varjo, jonka kirjoittaja on kadonnut mystisesti, kenties murhattu.

Yli vuosikymmenen ajan Daniel seuraa kirjailijan jälkiä läpi rakkauden, väkivallan, ystävyyden ja petoksen labyrintin. Sitten Caraxin salaperäinen tarina alkaa toistua Danielin omassa elämässä: eräs Tuulen varjo -romaanin henkilöistä ryhtyy vakoilemaan ja uhkailemaan häntä.

Espanjalainen Carlos Ruiz Zafón (s. 1964) on työskennellyt elokuvakäsikirjoittajana Los Angelesissa, mutta muutti vastikään takaisin kotikaupunkiinsa Barcelonaan. Umberto Econ Ruusun nimeen verrattu Tuulen varjo on ollut huikea menestys. Saksan ulkoministeri Joschka Fischer esimerkiksi kehotti television kirjallisuusohjelmassa ihmisiä keskeyttämään työnsä puoleksitoista päiväksi ja lukemaan tämän kirjan.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511265412
Ilmestymisvuosi: 2012
Kirjastoluokka: T84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma1
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.