Helsinki 12
Ei saatavilla

Helsinki 12

Vimma, Tuomas

Tinkimättömän röyhkeä esikoisromaani 90-luvun lopun IT-hybriksestä

"Vaikea olla nöyrä, kun on niin vitun hyvä." Nuori, ultra-arrogantti, ylipalkattu, alityöllistetty ja täysin epäpätevä uusmedia-AD on päässyt pitkälle tekaistulla CV:llä ja maailmanomistajan asenteella. Röyhkeinkin tietää, ettei kuplaa voi paisuttaa loputtomiin. Kun firman fuusion myötä uudeksi pomoksi tulee täydellinen nainen, jolla on rahaa, valtaa ja tyylitajua, näyttää siltä, että ehkä sittenkin voi.

Liioittelevan osuva kertomus ja huikea action-vyörytys tulvii superkalliita merkkivaatteita, kolaviivoja, U-kadun baareja, yhden yön kissoja ja täydellistä suhteellisuudentajun puutetta. Voiko näin piittaamatonta kusipäätä kukaan vastustaa?

Etelähelsinkiläinen Tuomas Vimma työskenteli 90-luvun lopulla AD:na useissa mainostoimistoissa ja nautti joka hetkestä. Etelä-Helsingin esperantolla kirjoitettu übercool Helsinki 12 astelee Brett Easton Ellisin, Irvine Welshin ja Alex Garlandin jalanjäljissä.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511265306
Ilmestymisvuosi: 2013
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.