Tahdonko? - kuinka päädyin naimisiin

Gilbert, Elisabeth

Avioliitot päättyvät yhä useammin eroon. Uusia solmitaan toiveikkain mielin, mutta joskus usko sitoutuneisiin suhteisiin vesittyy kyynistymisen myötä. Myös Elizabeth Gilbertille oli käydä näin: hän oli menettää uskonsa jos ei rakkauteen, niin ainakin avioliittoon.

Uudessa teoksessaan neljääkymmentä lähestyvä, repivän avioeron läpi käynyt kirjailija pohdiskelee avoimesti ja leikkisää itseironiaa viljellen syvältä kumpuavaa pelkoaan ja epäröintiään koko avioliittoinstituutiota kohtaan. Matkalla kohti uutta suhdetta ja sitoutumista Gilbert käy läpi hyvin ristiriitaisiakin tunteita. Omat hankaluutensa tuo hänen ja uuden rakastetun uuvuttavan pitkä taistelu Yhdysvaltain maahanmuuttoviranomaisia vastaan.

Kuin huomaamattaan lukija tempautuu kirjailijan mukana pohtimaan avioliittoa myös historian valossa, eri aikakausina ja eri kulttuureissa, niin länsimaissa kuin Aasiassakin.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511260349
Kirjastoluokka: T99.1
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.