Ellei

Shields, Carol

"Katselimme pitkää kapeaa katua, taloja ja niiden pieniä etupihoja, sinisiä kierrätyslaatikoita. Puiden lehdet olivat puhkeamaisillaan, niiden väri oli sitä utuista vaaleanvihreää, jota minä niin ihastelen. Kosketin sormenpäilläni kevyesti Tomin polvea. Hän liikahti ja peitti kasvonsa käsillään. Natalie takapenkillä alkoi vollottaa ja sitten me kaikki."

Reta Wintersin elämän on aina täyttänyt yksitoikkoinen onni. Pitkä avioliitto kantaa vuosien jälkeenkin, tyttäristä on kasvanut tasapainoisia nuoria naisia, ja ura kirjailijana lähtenyt mukavasti liikkeelle. Koti sijaitsee rauhallisessa Orangetownissa, ja elämä on turvallista, on kirjoja, musiikkia, pehmoisia tyynyjä joihin voi nojata ja jääkaappi täynnä ruokaa.

Mutta sitten Retan vanhin tytär Norah katoaa - ja löytyy Torontosta metroasemalta kerjäämässä, kaulassaan pahvinen kyltti, jossa lukee "hyvyys". Muut uskovat, että Norahilla on vain jokin aikuistumiseen liittyvä vaihe, mutta Reta on huolissaan. Missä vaiheessa Norahin mieli alkoi järkkyä? Miksi hän ei huomannut mitään? Hädän keskellä Reta tekee pitkän matkan ja miettii naiseutta ja hyvyyttä - miten ne liittyvät toisiinsa, ovatko ne annettuja vai otettuja rooleja.

Kustantaja: Seven
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511259473
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha1
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio1
Keskusvarasto 1
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.