Mopo

Lehtinen, Tuija

APRILIA MX, DERBI SENDA SM EXTREME, YAMAHA TZR50, HELKAMA RAISU, KAWASAKI KX 80...

Mopo on kirja sinulle, joka olet kiinnostunut mopoista, mopojen virittämisestä ja mopoilusta.. Jo kirjan nimi kertoo sen, että kirja kertoo mopoista. Kirja on kokoelma erilaisten mopoharrastajien kertomuksia, jonka luvut on nimetty eri mopomerkeillä.


Kirjan henkilöt ja heidän ajatusmaailmansa ovat kovin erilaisia keskenään. Onkin kiinnostavaa lukea asioita eri näkökulmista. Kirjan henkilöitä yhdistää rakkaus mopoihin (tosin yksi pojista on pakotettu mukaan harrastukseen isäpuolen painostuksesta) ja yhteinen viritys- ja turinointipaikka Kitusen halli. Kirjassa on tietysti paljon muutakin nuorten maailmaan kuuluvaa, pojat harrastavat mopoillaan huimapäisiä temppuja ja ovat ihastuneita tyttöihin.

Vaikka en itse olekaan mopointoilija, niin kirja oli silti viihdyttävää luettavaa. Tuija Lehtinen osaa kertoa juttuja nuorten näkökulmasta erittäin taitavasti, nuoret (ja kylä, jossa he elävät) ikäänkuin heräävät henkiin. Tarinat naurattavat ja liikuttavat ja niitä lukiessa saa taatusti uutta ajattelun aihetta!

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789511248927
Ilmestymisvuosi: 2022
Hyllypaikka (Sivullinen kirjakauppa): 2308Kaunopokkarit

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.