Viimeiseen hengenvetoon

Swärd, Anne

1970-luvun eteläruotsalaisessa kylässä kaksi yksinäistä, Lo-tyttö ja kuusi vuotta vanhempi naapurinpoika Lukas, löytävät toisensa. Luja ystävyys syvenee vuosien varrella rakkaudeksi, mutta epäsovinnainen suhde on salattava.

Nuorilla on vain toisensa - kunnes eräänä päivänä Lon kaipuu vapauteen ja suureen maailmaan tempaa heidät erilleen. Lukas ei toivu menetyksestä, ja Losta tulee juureton vaeltaja, joka kerran lähdettyään ei osaa enää jäädä.

Jean-Luc Godardin Viimeiseen hengenvetoon -elokuva kietoutuu kiehtovasti päähenkilöiden elämään. Aistillinen kieli, tiiviit tunnelmakuvat ja elävät henkilöt saavat lukijasta suloisenkipeän puristusotteen.

"Viimeiseen hengenvetoon tasapainoilee fantastisella tavalla jään ja tulen, etelän ja pohjoisen sekä katkeran ja suloisen välillä. Yksi vaikuttavimmista romaaneista, jonka olen lukenut pitkään aikaan." - Svenska Dagbladet

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511247951
Ilmestymisvuosi: 2011
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen3
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.