Nappikaupan naiset

Lehtinen, Tuija

Pikkukaupungin rauhassa uinuva iäkkäiden daamien käsityöliike joutuu raikkaiden tuulien pyörteeseen, kun alle kolmikymppinen Saskia näkee uinahtaneen yrityksen mahdollisuudet herätä uudelleen henkiin. Saskia alkaa virittää vanhasta käsityöliikkeestä paikkakunnan modernia tuunauskeskusta. Kun Saskian ja naapuriliikkeen komistuksen kanssa syntyy piristävää säpinää, on tapahtumarikas soppa valmis - sopivasti romantiikalla maustettuna.

(Otava)
Saskia Soikkelilta kuluu kaksi vuotta huomata, ettei hänen suhteensa huippukokki Arttuun toimi. Yhteisesti hoidettu ravintola on Artulle tyttöystävää tärkeämpi ja lopulta Saskia päättää irtaantua sekä miehestä että ravintolasta. Mutta mistä superkondiittorille uusi ura pikkukaupungissa?

Pian Saskia huomaa olevansa nappikaupan nainen hiljaisella kävelykadulla. Nappeihin keskittyneessä erikoisliikkeessä ei käy paljon asiakkaita, joten Saskialle jää yllinkyllin aikaa hoitaa kaupan omistajasiskosten ateriat ja tokaijikutsujen järjestelyt. Vähitellen hän ideoi liikkeelle lisätoimintaa arkastelukehoista ja tuunauksesta uuden ystävänsä Molla-Mayan ja liikkeen toisen omistajan Ebban kanssa. Taloudesta vastaava Sylvia vetäytyy yhä enemmän liikkeen toiminnasta ja häviää salaperäisille retkilleen yhä useammin.

Nappikaupan, askartelun ja leivonnan vastapainoksi Saskia kaipaa miesseuraa. Tarjolla on lähikauppojen reinotossuisten ikämiesten lisäksi menevä Lurre, kultaseppä Mikko ja seppä-suutari Ukko Nooa, mutta vastaako heistä kukaan Saskian odotuksia?

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511239369
Ilmestymisvuosi: 2009
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.