Kisun ABC
Ei saatavilla

Kisun ABC

Tukiainen, Katja

Nyt aakkosia opettelemaan! Tunnetun sarjakuvapiirtäjän ensimmäinen lasten kuvakirja valloittaa heleillä väreillään ja hupsuilla tarinoillaan

Ovelta kuuluu koputus. "Mummo!" huudahtaa Kisu. "Äiti!" huudahtaa Kisun äiti. "Sinä olet äiti", sanoo Kisu äidilleen. "Mummo on äidin äiti", sanoo äiti.

Kisu on aamunvirkku niin kuin melkein kaikki lapset. Kun herää aikaisin, ehtii paljon. Kisu kesyttää delfiinin, tapaa merenneidon ja nenäapinan, leipoo isän kanssa kirjaimia ja leikkii herra X:n kanssa. Kisulle jokainen päivä on ihmeitä täynnä. Ja joka päivä Kisu oppii jotain uutta.

Katja Tukiainen kertoo modernilla kollaasitekniikalla pieniä hassuja tarinoita pienen hassun Kisun elämästä. Jokaisen tarinan myötä Kisun hassut pienet ystävät oppivat yhden uuden kirjaimen A:sta Ö:hön.

Katja Tukiainen on sarjakuvapiirtäjä ja kuvataiteilija. Hän on pitänyt lukuisia yksityisnäyttelyitä ja osallistunut yhteisnäyttelyihin Suomessa ja ulkomailla. Tukiaisen sarjakuvia on julkaistu mm. Belgiassa, Ranskassa, Ruotsissa ja Yhdysvalloissa, ja vuonna 2003 hän sai sarjakuvapiirtäjien Puupää-hatun.

Kustantaja: Otava
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511212324
Ilmestymisvuosi: 2010
Kirjastoluokka: 8522

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.