Taikakalu
20,00€ Osta
HUOM: Kirja on käytetty

Taikakalu

Kennedy, William

Verevä, estottoman huumorin ja rehevän erotiikan värittämä kuvaus Albanyn ja New Yorkin historiasta vuosilta 1849-1864, kiihkokansallisten amerikkalaisten ja irlantilaisemigranttien taisteluvuosilta. Ja rakkauden maagisesta voimasta.

Tapahtumat vyöryvät käyntiin hämäränä hornanlieskojen ja jään päivänä Albanyssa. Mukaan ajautuu kaikenkirjava ihmisjoukko: Daniel Quinn, koleralta välttynyt pennitön orpo; ilmielävä ihme Magdalena Colón eli ylösnoussut näyttelijätär-kurtisaani La Última; Ronski-John, nyrkkeilykehien kuningas; Maud Fallon, La Últiman heleä, henkilö jututtava sisarentytär; HIllegond Staats, vanhan kartanon matriarkka; Will Canady, räväkällä poliittisella aviisillaan kaupunkia kurittava ruoska; Joshua, eksynyt orja.
La Última ylittää seurueineen Hudsonia, kun jolla pirstoutuu jäälauttaan. Orpopoika Quinn pelastaa hyisestä vedestä nuoren Maudin ja rakastuu silmittömästi, mutta sattumat heittävät Quinnin julmasti eroon tytöstä. Reportterina hän pistää nenänsä Amerikan levottomaan historiaan, on todistamassa sen sisällissotaa, mustien vapaustaistelua, korruptiota, kidnappauksia, murhia. Hänen vaiheensa ovat täynnä magiaa ja outoja yhteensattumia.
Maailman kurjuudet kestettyään Quinn ajautuu 29-vuotiaana takaisin Albanyyn, eikä kyse ole enää sattumasta. Hän löytää lopulta taikakalunsa, ja historia tottelee häntä ensimmäisen kerran, taian lailla.

 

Kustantaja: Otava / Otavan kirjasto
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789511101239
Ilmestymisvuosi: 1988
Kirjastoluokka: 842 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Saatavilla käytettynä
Ota yhteyttä (09) 611 290 tai [email protected]
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.