Myrskynvartija

Ohlsson, Kristina

Suosikkikirjailija Kristina Ohlssonin uusi jännityssarja alkaa!

Myrskynvartija vie lukijan idylliselle Ruotsin länsirannikolle, jossa meren ja tuulen voimatkaan eivät pysty vastaamaan ihmisestä löytyvälle pahuudelle.

Rauhallisempaa elämää kaipaava finanssihai August Strindberg saapuu pieneen Hovenäsetin kylään haaveenaan oman antiikkikaupan perustaminen. Pidetty opettaja Agnes katoaa samana päivänä jäljettömiin. Katoaminen ravistelee kyläyhteisön lintukotoa, ja poliisi etsii Agnesta päivin öin. Miten hän on voinut kadota täysin jälkiä jättämättä? Ja miksi Augustista tuntuu että hän on jollain lailla oleellinen osa jutun ratkaisussa?

Kristina Ohlssonin (s. 1979) älykkäät ja taitavasti rakennetut dekkarit ovat nostaneet hänet Pohjoismaiden suosituimpien jännityskirjailijoiden joukkoon. August Strindbergistä kertova romaani nousi välittömästi ilmestyttyään Ruotsin myydyimmäksi kirjaksi. Se sijoittuu Hovenäsetin kylään, joka on yksi Ohlssonin lempipaikoista maailmassa. Hän vietti siellä lapsuuden kesiään ja on jo pitkään halunnut sijoittaa kirjansa sinne.

 

Kustantaja: WSOY-Pokkari
Sidosasu: Pokkari
ean: 9789510495025
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: T 84.2
Lajityyppi: Rikos ja jännitys

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen4
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.