Vaahteramäen Eemeli. Metkukirja: Leikki-iän veikeimmät muistot

Lindgren, Astrid

Uudenlainen täytettävä kirja kaikkein vauhdikkaimmille lapsuusmuistoille!

Vaahteramäen Eemeli tunnetaan metkuistaan - ja niinhän kaikki lapset tunnetaan! Tähän ihastuttavaan ja hauskaan kirjaan voi koota muistiin oman leikki-ikäisen lapsen hassuimpia edesottamuksia. Samalla muistellaan Eemelin unohtumattomimpia metkuja.

Astrid Lindgrenin maailmassa lapsella on aina ollut oikeus olla lapsi. Tässä Vaahteranmäen Eemelin 60-vuotisjuhlan kunniaksi julkaistavassa upeassa kirjassa juhlistetaan paitsi Eemelin hauskimpia tempauksia myös nykylasten kolttosia ja hassutteluja. Kirja sisältää katkelmia rakastetuista Eemeli-romaaneista ja lisäksi täytettäviä sivuja. Niihin voi kirjoittaa muistiin omien pienten villikkojen tempauksia, sanomisia ja muita muistoja niiltä vuosilta, jolloin lapset voivat saada päähänsä ihan mitä tahansa. Kirjan kuvituksena on Björn Bergin iki-ihania, klassisia Eemeli-kuvituksia, ja se sopii täydellisesti niin aikaa kestäväksi lahjaksi kuin omaan kotiin hankittavaksi muistoksi.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510494431
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: 4

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen2
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.