Vaahteramäen Eemeli

Voi herranjestas minkälainen poika oli hän!

Vaahteramäen Eemeli, yksi Astrid Lindgrenin tunnetuimmista teoksista, täyttää 60 vuotta ja julkaistaan uutena laitoksena Lindgrenin romaanien tyylikkäässä klassikkosarjassa Björn Bergin alkuperäisellä kuvituksella.

Vaahteramäen Eemelillä on siniset silmät, punaiset posket ja pellavatukka: Eemeli näyttää niin kiltiltä, että häntä voisi luulla pikku enkeliksi. Mutta jos luulee niin erehtyy.

Ei Eemeli tahallaan tai ilkeyttään metkuile. Mutta koska hän on kovin kekseliäs ja tavattoman aikaansaava, niin hänelle sattuu kaikenlaista. Aikuisten mielestä sattumukset ovat metkuja, ja jokaisesta metkusta Eemeli joutuu teljetyksi verstashuoneeseen, missä hän vuolee aikansa kuluksi puu-ukon.

Eemelillä onkin jo puu-ukkoja enemmän kuin vuodessa on päiviä.

Ruotsalainen Astrid Lindgren (1907-2002) on maailman kuuluisimpia lastenkirjailijoita, joka tunnetaan Vaahteramäen Eemeli -tarinoiden ohella muun muassa Peppi Pitkätossun ja Katto-Kassisen äitinä. Björn Berg (1923-2008) loi Eemelin kuvallisen ilmeen jo ensimmäiseen Eemeli-kirjaan 1963.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510491324
Ilmestymisvuosi: 2023
Kirjastoluokka: L 84.2

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen1
Rosebud Citycenter1
Rosebud Kaivopiha2
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria1
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto 0
Tilattavissa verkosta
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.