On hauskaa, kun on joulu

Lindgren, Astrid

Täydellinen lahja, josta riittää iloa koko jouluksi!

Virittäydy juhlatunnelmaan Astrid Lindgrenin jouluisimpien tarinoiden myötä. Kaikenikäisten värikkäässä satukokoelmassa vietetään joulua yhdessä Pepin, Eemelin ja muiden tuttujen kanssa.

On hauskaa, kun on joulu -kirjassa kerrotaan, miten jouluvietto sujuu Melukylässä, Marikin kotona ja Lotan perheessä. Pääsemme myös kokemaan joulun taikaa tarinassa Kettu ja tonttu ja Kissankulman isossa tanttarallassa, kun Eemeli kutsuu vaivaistalon väen joulupitoihin. Peppi tietysti järjestää railakkaat joulukuusenriisujaiset! Tapaamme lisäksi Taina Tomeran auttamassa mummia, ja sokerina pohjalla mukana on ensimmäistä kertaa suomeksi kaunis kertomus "Tonttu on hereillä".

Ruotsalainen Astrid Lindgren (1907-2002) on maailman luetuimpia lastenkirjailijoita. On hauskaa, kun on joulu -kokoelman kahdeksan tarinaa ovat kuvittaneet tunnetut Lindgren-kuvittajat Ilon Wikland, Björn Berg, Ingrid Vang Nyman, Kitty Crowther ja Eva Eriksson.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510488744
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: L85.12

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Maria0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.