Kuokkavieraana kotona

Kinsella, Sophie

Perhe on paras - kun et itse ole paikalla.

Kepeällä kohelluksella lukijoitaan naurattava Kinsella iskee jälleen!

"Humoristinen ja hilpeä! Rakkaus voittaa aina, se tarvitsee vain vähän aikaa."
- Publishers Weekly

Effien perhe on hajonnut ja isän uusi hohdokas naisystävä Krista aivan sietämätön. Mutta mikä hirveintä, rakas lapsuudenkoti on myyty! Krista järjestää talon hyvästelyjuhlat, ja silloin Effie pujahtaa sisään kuokkavieraana noutaakseen sieltä lapsuudenaarteensa. Kun hän piileksii pöytien alla ja vakoilee kattoluukusta, ilmoille putkahtelee yllättäviä totuuksia. Äkkiä hän näkee perheensä aivan uusin silmin. Saako edes paikalle siunaantunut entinen rakastettu Effietä esiin piilostaan? Pitääkö menneisyys siivota pois tieltä jotta tulevaisuus voi alkaa?

Englantilainen Sophie Kinsella (s. 1969) on chicklitin tähtikirjailija, joka on kirjoittanut 11 itsenäistä romanttista komediaa huippusuositun Himoshoppaaja-sarjan lisäksi. Hulvattoman höpsöt romcomit ovat hurmanneet lukijat ympäri maailman: kirjoja on myyty yli 45 miljoonaa kappaletta, yli 60 maassa ja käännetty yli 40 kielelle. Kinsellan tavaramerkkejä ovat itseironinen oivaltava sanailu ja pirteä huumori. Hän asuu Lontoossa perheensä kanssa.

 

Kustantaja: WSOY
Sidosasu: Kovakantinen
ean: 9789510486436
Ilmestymisvuosi: 2022
Kirjastoluokka: 84.2 Kaunokirjallisuus

Tekijän muu tuotanto:

NOPEA TOIMITUS

Tuotteet toimitetaan yleensä muutamassa arkipäivässä. Lue tarkemmat tiedot tilausohjeista.

Saatavuus RB-kaupoista

Rosebud Sivullinen0
Rosebud Citycenter0
Rosebud Kaivopiha0
Rosebud Tiedekulma0
Rosebud Maria0
Rosebud Kuopio0
Keskusvarasto Tulossa0
Tilattavissa verkosta Ennakkotilaus
Hinnat ovat voimassa verkkokaupassa, myymälän hinta voi poiketa tässä näkyvästä. Saldoissa saattaa olla poikkeamia, tarkista saatavuus myymälästä.